buttons

Єврейська громада Кам’янського передала гуманітарну допомогу ЗСУ на передову

22 Ава 5782 (19 Сер, 2022) | Благодійність, Новини, С

кам'янське, євреї, зсу

Відомий громадський діяч Леонід Бройтман з міста Кам’янське (Дніпропетровська область) передав чергову партію гуманітарної допомоги, продуктів харчування та засобів гігієни.

Про це сьогодні, 19 серпня, повідомив на своїй сторінці у Facebook Олег Нагорний.

Це стало можливим завдяки допомозі міжнародного польського фонду The Friends of Israel («Друзі Ізраїлю»), а також єврейської громади міста Кам’янське на чолі з головним рабином Леві Стамблером та Дмитра Грейдіна (компанія RUDI).

Всі вказані речі особисто передані бійцям одного з добровольчих підрозділів УДА ЗСУ, які на передовій боронять Україну на Харківському напрямку.

Українські вояки подякували польським друзям та єврейській громаді Кам’янського.

А вчора Леонід Бройтман також передав чергову партію військового обмундирування та предметів гігієни.

Це стало можливим завдяки волонтерській допомозі пані Ольги Сальман з Нью-Йорка (США), доньки одного з колишніх керівників агломераційного виробництва ДМК (нині «КАМЕТСТАЛЬ») Михайла Сальмана, яка об’єднала вихідців з Кам’янського, що мешкають у Сполучених Штатах Америки.

кам'янське, євреї, зсу

В черговий пакет допомоги для українських військових цього разу увійшли берці, наколінники та налокітники виробництва всесвітньовідомої компанії «5.11», спеціальні військові шкарпетки, здавлюючі пов’язки для кінцівок, вологі серветки, індивідуальні марлеві пов’язки та засоби гігієни.

Всі вище вказані речі було передано бійцям одного з зенітно-ракетних дивізіонів ЗСУ, які боронять небо України на східному фронті.