buttons

Регіональний проект «Обороноздатність держави – це ефективний освітній менеджмент підготовки молоді на уроках предмету «Захист Вітчизни»

10 Хешвана 5776 (23 Жов, 2015) | Ліцей, Новини ліцею

Засідання робочої групи20.10.2015 в НВК «Ор-Авнер» під керівництвом методиста методичного кабінету управління освіти і науки міської ради Заіки Ніни Іванівни відбулось засідання робочої групи по обговоренню участі навчального закладу в регіональному проекті «Обороноздатнійсть держави – це ефективний освітній менеджмент підготовки молоді на уроках предмету «Захист Вітчизни».

Засідання робочої групиНа нараді були присутні директор НВК «Ор-Авнер» Овчиннікова Т.М., редактор Дніпродзержинського радіомовлення Бройтман Л.Г., заступник директора з навчально-виховної роботи Перець Д.В., вчитель предмету «Захист Вітчизни» Лєвєнцов Є.В., практичний психолог Лєвєнцова К.О.

Під час зустрічі Заіка Н.І. наголосила на актуальності допризовної та патріотичної підготовки юнаків в умовах сучасної школи в Україні, було узгоджено тему шкільного проекту «Вивчення та впровадження досвіду допризовної підготовки юнаків та дівчат Ізраїлю в контексті підвищення обороноздатності держави» та визначені пріоритетні напрямки роботи колективу школи «Ор-Авнер».