JFuture: кошерна їжа

21 Тевета 5785 (21 Січ, 2025) | JFuture, С

У благодійному центрі “Бейт Барух” і синагозі “Бейт Реувен” (м. Кам’янське) відбулась зустріч учасників освітнього проєкту для дітей 6-12 років “JFuture”, на якій продовжили вивчати тонкощі Кашруту. Цього разу розмова йшла про молочні та м’ясні страви та про певний час між трапезами. Духовну частину зустрічі провела Даніела Нудельман, а різні “експерименти” з їжею проводила, як “Головний експериментатор” Това Рут Рудасьова. Результатом цієї частини зустрічі стали знання нових цікавих рецептів та вивчення кошерних інгредієнтів єврейської кухні.

Наприкінці дружньо взяли участь у смачному майстер-класі з приготування хот-догів.

Було не тільки весело, а й вельми смачно!

buttons